☏ 🕑 Ponedeljak - Subota 9-20 h.

🛴 Dubinsko (mašinsko) pranje klime pod visokim pritiskom - veliki servis klima uređaja sa čišćenjem turbine od 8.500 din.

Klima Servis

SERVIS KLIMA UREĐAJA BEOGRAD

Dubinsko pranje klima uređaja "Hydro Clean" metodom

potpuno čišćenje Vašeg uređaja od bakterija, plesni i gljivica

Totalno dubinsko čišćenje, pranje i potpuna dezinfekcija klima uređaja

Hydro Clean metoda podrazumeva totalno dubinsko pranje, odmašćivanje i dezinfekciju svih delova na unutrašnjoj jedinici klima uređaja, uključujući isparivač i turbinu/aksijalni ventilator (mesta gde se najviše razmnožavaju bakterije, virusi, buđ, gljivice i plesni) bez skidanja samog uređaja sa zida. Vrši se specijalnim mašinama pod visokim pritiskom do 25 bara i traje svega 20 do 30 minuta. Nakon dubinskog pranja klima uređaja Hydro Clean metodom, Vaš uređaj će biti čist kao da ste ga tek kupili.

Više detalja >>

❆ Molimo da zakazivanje servisa vršite putem e-Zakazivanja. Hvala!

 Svi podaci i informacije, koji su dostupni na web stranicama sajta isključivo su informativne prirode i nemaju pravnih posledica, osim u slučajevima kada je to nedvosmisleno navedeno. Pregled i korišćenje web stranica mora se odvijati u skladu sa ograničenjima i uslovima koji su navedeni.

Informacije o preduzećima, proizvodima i uslugama na web stranicama nisu obavezujuće i ne predstavljaju pravno-formalne ponude proizvoda i usluga. Prikaz proizvoda ili usluge na web stranicama ne znači da proizvod ili uslugu zapravo prodaje na području za kojega se posetilac web stranice interesuje. Posetilac se mora raspitati u ili njegovim preduzećima (odnosno lokalnim predstavništvima)  da li na području koje ga zanima zaista prodaje dobra. Mi se brinemo, da su objavljene informacije na web stranicama tačne i osvežene, ali ne preuzimamo odgovornost za njihovu tačnost i celovitost. Svi korisnici objavljeni sadržaj koriste na sopstvenu odgovornost. Ni u jednom slučaju ne odgovaramo za bilo kakvu štetu nastalu u vezi sa postojanjem, dostupnošću i/ili nemogućnošću korišćenja web stranice i/ili informacija na pomenutim web stranicama, ili za bilo kakve greške ili nedostatke u sadržaju.

zadržavamo pravo, da bez predhodne najave i bilo kada izmenimo sadržaj web stranica, na bilo koji način, i bez obzira na razlog i ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve posledice takvih promena.  Sve informacije objavljene na našim web stranicama, su predmet autorske zaštite ili drugog oblika zaštite intelektualne svojine garantuje osiguranje ličnih podataka, koji se koriste za evidentiranje obrazaca poslatih putem e-maila, na našoj web stranici i za vođenje evidencije određenih sadržaja kojima posetioci mogu pristupiti. Informacije takve vrste koristimo za uspostavljanje kontakta sa posetiocima, ako se za to odlučimo. Lične podatke i kontakt informacije ne koristimo u druge svrhe i ne otkrivamo ih trećim osobama.

Pravna služba

Copyright © 2024 Servis klime uredjaja Beograd. Sva prava zadržana. SiteBuild CANADA
Klima servis Beograd