☏ 011/4051-555; 064/233-55-23 🕑 9-19h.

🛴 Redovan godišnji servis klima uređaja po ceni od 1.600 din. sa dopunom freona...

 

 

 

 

.

Nudimo BESPLATNU POMOĆ starim i nemoćnim licima

 odlazak u kupovinu i dostavu neophodnih namirnica ili lekova na kućnu adresu na teritoriji opština: Zvezdara, Vračar i Palilula

Humanitarna akcija 696x470Imamo dve dežurne ekipe koje vrše dostavu starijima od 65 godina. Oni su zaštićeni, nose maske, rukavice, kao i sredstva za dezinfekciju, a dostava se vrši po unapred isplaniranom rasporedu.

Građani se javljaju, ostavljaju lične podatke, a zatim se pravi raspored i akcija može da počne.

- Kada se napravi spisak građana, vozačima se daju adrese kako bi se napravio redosled ko će koga da poseti. Obilazimo ljude koji su nas zvali. Volonteri pokucaju na vrata, uzmu spisak potrebnih namirnica i novac predviđen za kupovinu.

Kada predate spisak i novac, volonteri odlaze do najbliže prodavnice i kupuju ono što vam je potrebno. Sa namirnicama i kusurom se vraćaju do stana i isporučuju vam sve što bi kupili i sami. Ako vam treba lek, sa receptom ili bez, nema problema, oni će i to obaviti za vas.

Volonteri odlaze do te osobe na adresu, uzimaju novac, jer nemamo budžet kojim bismo mogli unapred da obavimo kupovinu. Takođe, volonteri su u obavezi da Vam na uvid daju ličnu kartu kako bi ste bili sigurni kome ste dali novac. Podatke iz lične karte možete fotografisati ili prepisati.

Lica starija od 60 godina, kao i ona koja imaju zdravstvene probleme (kardiovaskularni bolesnici, dijabetes, sa malignim bolestima, asmatičari) mogu da nam se obrate za pružanje neophodne pomoći u vidu dostavljanja najpotrebnijih životnih namirnica i medikamenata.

Dovoljno je da građani pozovu broj kontakt centra i kažu šta im treba: hrana, lekovi ili nešto treće... Onda se vrši razvrstavanje i timovi volontera kreću u akciju. Starijim sugrađanima koji ne smeju da izlaze najviše trebaju namirnice i lekovi. Napravili smo obrasce u kojima se upisuje ime prezime, adresa, koliko je novca građanin dao, a koliko je dobio kusur. Kada se isporuče tražene stvari po spisku, građani dobiju račun i kusur i potpišu obrazac na kome stoji koliko su novca dali, a koliko su kusura dobili. Usluga je besplatna i ne naplaćuje se!

Pozivom na brojeve telefona 011/4051-555 i 064/233-55-23 stariji sugrađani mogu da se prijave od 9 do 17 sati svakog radnog dana za dostavu lekova i namirnica, koja će biti organizovana sutradan od 9 do 16 časova. Na iste brojeve telefona mogu se prijaviti i oni koji žele da volontiraju na teritorijama opština Zvezdara, Vračar i Palilula.

Info telefoni od 09 - 17 h.

☏ 011/4051-555

☏ 064/233-55-23

Copyright © 2020 Klima Servis Beograd. Sva prava zadržana. SiteBuild CANADA
Klima servis Beograd
064/233 55 23