☏ 🕑 9-16 h.

🛴 Redovan servis Klime od 2.500 din. - Veliki servis klima uređaja sa čišćenjem turbine - dubinsko pranje po ceni od 8.600 din.

Klima Servis

SERVISIRANJE KLIMA UREĐAJA

Servis i popravka bojlera

servis bojleraIspravan bojler je najbezbedniji bojler i zbog toga je veoma važno da ga redovno održavate. Naravno, bojler je aparat koji se pravi sa dugom garancijom i u proseku to bude period od deset godina, minimum. Naravno, u zavisnosti od marke proizvođača i nekih drugih faktora, vek trajanja bojlera može biti kraći ili duži. Ukoliko vodite računa o njegovoj upotrebi, pravilnom korišćenju i održavanju, možete znatno uticati na njegov kvalitet rada.

Takođe je bitno da prilikom održavanja, popravka bojlera obavljaju profesionalci koji će samo poboljšati njegovu funkcionalnost, a ne suprotno. S obzirom na to da se na našem tržištu nalazi veliki broj različitih marki proizvođača, dobar majstor mora da bude poznavalac svakog brenda koji je u upotrebi na našim prostorima.

Kao i za sve druge uređaje u domaćinstvu, tako je i za bojler važno održavanje. Ukoliko bojler pokazuje bilo kakve znakove potencijalnog kvara, nemojte odlagati sa pozivom majstora jer na taj način ugrožavate sopstvenu bezbednost, a potom i funkcionalnost uređaja. Brzom reakcijom se može sprečiti nastanak ozbiljnije štete na bojleru i zbog toga se uvek savetuje da se obratite stručnom licu za pomoć. Kada je popravka bojlera obavljena po svim standardima, nema razloga za brigu tokom korišćenja.

Servis bojlera i preporuke za korišćenje bojlera

Prvo i osnovno pravilo za korišćenje bojlera, jeste da se on obavezno isključuje prilikom kupanja. Bez obzira na to koliko je bojler u Vašem domaćinstvu star, obavezno je njegovo gašenje tokom korišćenja jer ste tada najsigurniji u slučaju da dođe do nekog spoja koji može da izazove strujni udar.

Neretko se ovakve situacije završavaju sa ozbiljnijim povredama, a konačna posledica može biti i smrtni slučaj usled jakog strujnog udara tokom tuširanja. Na veliku žalost, mnogi se ne pridržavaju uvek ovog pravila i zbog toga je neophodno ukazivati na bezbedno korišćenje bojlera, čak i kada je on potpuno nov i ispravan.

 

servis bojlera

Servis bojlera

Od 2.500 din.

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i kapaciteta. Servis bojlera radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji. Ukoliko Vam je potreban servis bojlera, možete nas kontaktirati, a u slučaju hitne intervencije, pregrevanja bojlera ili pucanja creva, brzo dolazimo na Vašu adresu…

Servis bojlera obuhvata:
 • Servis protočnog bojlera
 • Zamena grejača na bojleru
 • Zamena termostata na bojleru
 • Čišćenje kamenca iz bojlera
 • Montaža bojlera
 • Zamena bojlera
 • Skidanje bojlera
 • Montaža inox cevi bojlera
 • Montaža protočnog bojlera
 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
 • Zamena brinoks creva bojlera
 • Zamena flanšne bojlera
 • Zamena instalacija u bojleru

Bez bojlera su nezamislive svakodnevne aktivnosti. Baš zbog toga ovaj uređaj bele tehnike je uvek u samom vrhu liste najprioritetnijih. Ne samo da je neophodan u domovima već i ujedno u poslovnim prostorima.

Najviše se uverimo da nam je bojler veoma neophodan baš kada nastane neki kvar na njemu. Zato nam je u tim situacijama potrebna hitna pomoć profesionalnih majstora koji nam mogu za kratko vreme otkloniti svaki kvar na bojleru.  Rešavamo sve kvarove na bojleru, bilo da bojler curi, curi bojler na poklopcu ili bilo koje curenje bojlera.

Pored mnogo usluga za koje smo vam na raspolaganju, svi naši majstori dostupni su vam posebno za servis bojlera. Posebno ističemo da smo u pogledu servisa bojlera uvek na raspolaganju klijentima bez obzira na tip bojlera odnosno koji je proizvođač u pitanju.

Servis bojlera vršimo i u poslovnim prostorima gde je njihov broj znatno veći u odnosu na broj bojlera u stambenim jedinicama. Kao što je uveliko poznato do sada smo ostvarili već dugogodišnju uspešnu saradnju sa mnogim kompanijama. Takva saradnja podrazumeva niz usluga među kojima je svakako i servis bojlera svih modela. Ujedno na licu mesta, proveravamo i status preostalih bojlera kako bi utvrdili da li postoje potencijalni kvarovi.

Sve naše usluge među kojima je i servisiranje bojlera dostupno je svim klijentima sa teritorije Beograda po jako konkurentnim cenama.

Sam servis bojlera traje veoma kratko jer naši majstori mogu vrlo brzo na osnovu pokazatelja da ocene o kom je kvaru reč. Zahvaljujući svom isksutvu, celokupno servisiranje bojlera se poslednjih godina znatno vremenski umanjilo. To znači da za vrlo kratko vreme možete dobiti ispravan bojler.


 

servis protocnog bojlera

Servis protočnog bojlera

Od 4.500 din.

Servis protočnog bojlera radimo za protočne bojlere svih modela i proizvođača. Servis protočnog bojlera kao i montažu protočnog bojlera radimo svakoga dana, osim nedelje.

  Protočni bojleri se u velikoj meri koriste i u stambenim objektima ali i u poslovnim. Pored uobičajenih odnosno klasičnih bojlera, po samoj učestlosti korišćenja nikako ne zaostaju ni protočni bojleri.

Koje su prednosti protočnih bojlera?

Jedna od ključnih prednosti jeste njihova izuzetna efikasnost. Pod tim podrazumevamo da ukoliko posedujete protočni bojler onda ćete zasigurno uvek imati tople vode i to u dovoljnoj količini. Takav slučaj nije sa uobičajenim odnosno klasičnim bojlerima gde se količina tople vode diktira i zavisi od kapaciteta bojlera odnosno njegovog kazana.

Nije na odmet ukazati da i sa estetske strane protočni bojleri imaju veliku prednost. Naime, oni su u vrlo čestoj upotrebi baš zbog svog kapaciteta jer su mnogo manji od klasičnih bojlera. To omogućava njihovo uklapanje u svaki prostor. Ova činjenica je jako važna posebno kada je reč o manjim kupatilima ili uopšte malim prostorima gde je neophodna montaža protočnog bojlera.

Možda niste znali ali protočni bojleri su znatno manje skloni kvarovima u poređenju sa klasičnim. Kako u sebi imaju znatno manju količinu vode koja se zadržava time se i smanjuje mogućnost taloženja velike količine kamenca. Ova činjenica utiče na to da ako ste nabavili baš protočni bojler onda možete očekivati da će vam duže trajati u poređenju sa klasičnim bojlerom.

Ako imate baš protočni bojler u svom stanu, kući, poslovnom prostoru ili drugim objektima ili vam je neophodan hitan servis jer ste uočili nepravilnosti u njegovom radu, naši majstori vam mogu itekako pomoći.

Kako se već puno godina bavimo ovim poslom, iskusili smo sve moguće kvarove na bojlerima. U tom pogledu posebno smo upoznati sa radom i mogućim kvarovima protočnih bojlera. Jer kada dobro znate način rada nekog uređaja onda zasigurno znate i sve njegove slabe tačke u radu.


 

zamena grejaca na bojleru

Zamena grejača na bojleru

Od 3.500 din.

Zamena grejača na bojleru se radi za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Zamena grejača na bojleru, zamena termostata, zamena flanšne bojlera kao i kompletan servis radimo. U slučaju hitne intervencije možete nas pozvati, a mi ćemo brzo biti na Vašoj adresi. Menjanje grejača na bojleru radimo za vrlo kratko vreme tako da ćete se brzo vratiti u normalne tokove.

  Vrlo često dolazi do kvara na bojleru a najčešći uzrok pri tome jeste dotrajali grejač. Grejači su sastavni delovi svakog bojlera koji vrše jednu od osnovnih namena a to je grejanje vode. Tokom vremena i usled lošeg kvaliteta vode odnosno postojanja kamenca, neminovno je da se kamenac taloži na grejačima bojlera. Tokom korišćenja bojlera kamenac se taloži u velikoj meri čime dovodi do toga da sam grejač izgubi u potpunosti svoj prvobitni oblik.

Sa višeslojnim nataloženim kamencom, grejač je gotovo neefikasan i nemože obavljati svoju funkciju kako treba. Uz to, kao takav crpi više energije kako bi obavljao svoju osnovnu funkciju.

Ujedno, do kvara na grejaču može doći i usled lošeg kvaliteta ovog sastavnog dela bojlera. Ako je reč o tome da je fabrička greška u pitanju, vrlo je moguće da grejač ubrzo nakon montaže bojlera prestane sa radom.

Bez obzira o kom se kvaru radi i koji je tip bojlera u pitanju, najvažnije je da imate naše majstore na raspolaganju koji vam uvek mogu priteći u pomoć. Zato vam posebno ističemo da u koje god doba dana da se desi kvar na bojleru i da pri tome sumnjate u grejače možete nam se obratiti.

Zamena grejača traje vrlo kratko jer su naši majstori veoma iskusni u tom pogledu. Pored niza usluga koje vam mogu ponuditi po jako konkurentnim cenama, dostupni su ujedno svim klijentima na teritoriji Beograda za celokupan servis bojlera i zamenu svih neophodnih delova.


bojler zamena termostata

Zamena termostata na bojleru

Od 2.500 din.

Zamena termostata na bojleru vršimo na bojlerima svih modela i proizvođača.

Postoji nekoliko kvarova koji su tipični za bojlere. Na prvom mestu i kao najčešći je kvar na grejaču bojlera ali zato odmah za njim po učestalosti ga „prati“ i kvar na termostatu bojlera.

Termostat je jedan od ključnih delova svakog bojlera i presudan je za regulisanje temperature na ovom uređaju bele tehnike koji radi kao prekidač u radu grejača, kome govori kada da se upali, odnosno ugasi.

Ako vi sami uočite da se kazaljka za temperaturu vode drastično podiže a da se pri tome zagreva voda više nego što je zadato, to su jasni znaci da je došlo do kvara na termostatu. U tim trenucima najpogodnije je odmah pozovete naše majstore kako bi se problem rešio lako i brzo. Ujedno svaki kvar na bojleru doprinosi većoj potrošnji električne energije. Tako na primer, ako je na grejaču nataložen kamenac sigurno je da će se utrošiti više energije da se voda zagreje. Ako je došlo do kvara na termostatu, zasigurno će se više grejati vode nego što vi želite.

Zato je najbolje i ubedljivo najštedljivije izvršiti popravku svih dotrajalih delova i ukloniti kvarove kako bi vaši uređaji korektno radili i kako bi izbegli dodatne finansijske troškove.

Koji god tip bojlera da imate i koliki god broj bojlera da posedujete gde je oslabljen rad termostata i gde je nophodna hitna zamena, vi se možete obratiti u svakom trenutku našim majstorima.

ciscenje kamenca

Čišćenje kamenca iz bojlera

zamena flansne na bojleru

Zamena flanšne bojlera

zamena instalacije bojlera

Zamena električnih instalacija u bojleru

postavljanje montaza bojlera

Montaža bojlera

*U cene usluga nije uključen izlazak na teren!
 
Izlazak na teren naplaćuje se po sledećim cenama:
- Od 0 do 10 km od centra grada: 2.500 din.
- Od 10 do 20 km od centra grada: 3.500 din.
- Od 20 do 30 km od centra grada: 4.500 din.
Copyright © 2023 Beograd - Servisiranje i popravka klima uređaja. Sva prava zadržana. SiteBuild CANADA
Klima servis Beograd